Vi utvider vårt sortiment med ISOIL mengdemålere

J.S.Cock er meget fornøyd med at vi nå kan bistå våre kunder med et stort spekter av mengdemålere for ulike applikasjoner i det norske marked. Konkurransedyktige mengdemålere for de fleste  applikasjoner. 

Elektromagnetiske målere
Er tilgjengelige i både kompakte og separate versjoner, wafer eller flens, med et stort spekter av ulike elektroder og lining materialer 24 eller 230 volt, mA+puls.

Innstikksensorer
Mengde målere av type innstikksensorer har vi også i samme program. Sensorer som kan monteres direkte i rør. Kan monteres og demonteres under trykk.

Clamp-on målere
Vi kan også tilby ultrasoniske «clamp-on målere» som i mange tilfeller vil være kostnads besparende for store dimensjoner. Ultralyd mengdemåler kan være den perfekte løsning dersom du ikke ønsker å kappe rørledningen grunnet høye trykk, eller slippe å sveise inn flenser, korrosive væsker eller sanitære årsaker. Monteres på utsiden av eksisterende rørledning.

Akkreditert kalibrering
Isoil er en italiensk produsent som innehar god måleteknisk kompetanse og setter kvalitet høysete. De har eget kalibrerings laboratorium for å utføre akkreditert kalibrering av mengdemålere. Det er akkreditert i henhold til UNI EN ISO/IEC 17025; N. 237.  De har totalt 7 linjer og kan kalibrere målere fra DN 3 til DN800. De finnes kun 5 slike laboratorier i Europa og Isoil er da en av få produsenter som kan tilby denne tjenesten. De leverer også sanitære 3A sertifiserte og WRAS for drikkevann. ISOMAG er MID001, MID004 og OMIL R49-1 sertifiserte.

 

Les mer: Isomag

© 1897-2020 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.