Salgsingeniør

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som kan støtte vår salgsavdeling med oppfølging av tilbud, ordrer, bestillinger og dokumentasjon. Du skal også bistå avdelingen med utarbeidelse av tilbud og ordrer. Du er en person som liker å jobbe strukturert og grundig. Du er løsningsorientert, analytisk og evner å se hvordan ny teknologi kan anvendes i bedriften for å øke kundetilfredshet og intern effektivitet. Du ser nytten av å kontinuerlig optimalisere prosedyrer og arbeidsinstrukser og er ikke redd for å ta i bruk og lære nye IT-systemer. Du trives med å samarbeide med interne og eksterne personer i prosessen med å fremskaffe informasjon, men du trives også med å jobbe selvstendig når dette er nødvendig.

 

Arbeidsoppgaver 

Oppfølging av ordrer, bestillinger, dokumentasjon, tilbud og forespørsler: Ved hjelp av bedriftens interne oppfølgingssystem skal du sørge for at bekreftelser og dokumentasjon mottas i tide, leveringsdatoer holdes oppdatert og at varer og tjenester leveres i henhold til kundens krav og spesifikasjoner. Ved forsinkelser må det tas kontakt med leverandører og kunder på både norsk og engelsk per e-post og telefon. Etter grundig produkt og prosess opplæring vil du også bistå salgsavdelingen med å skrive tilbud, ordre, forespørsler og bestillinger.

 

Kvalifikasjonskrav

 • Du har relevant teknisk utdannelse og gjerne erfaring med B2B salg - og kundeoppfølging.
 • Du vil jobbe i stor grad med ventiler og instrumentering. Erfaring med salg av slike produkter er en fordel, men ikke et krav.
 • Du er opptatt av detaljer og nøyaktighet, og har stor interesse for å tilegne deg ny kunnskap.
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk - skriftlig og muntlig er et krav
 • Kundevennlig og serviceinnstilt
 • Gode generelle datakunnskaper

 

Vi tilbyr

 • Spennende og utfordrende oppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø med trivelige kolleger
 • Et firma med meget solid økonomi og som tilbyr en sikker arbeidsplass
 • Gode muligheter for påvirkning og korte beslutningsveie

 

Dine nærmeste kolleger

Arendal

Helge Olsen

Salgsingeniør
M: +47 909 85 098
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Arendal

Bergen

René Sortvik

Salgssjef Industri
M: +47 994 32 471
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Bergen

Oslo & Arendal

Morten Steinset

Divisjonssjef  Fueling,
Tankanlegg & Forsvars Installasjoner
M: +47 977 28 296 
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Oslo/Arendal

 

Fasiliteter

 

 

Historikk 1897 - 2020

J.S.Cock AS ble etablert av Jens Sigvald Cock i 1897. Helt siden oppstart for 123 år siden har leveranser av ventiler og tilhørende utstyr til prosess- og skipsindustrien vært selskapets viktigste virksomhetsområde. I dag er det fjerde generasjon ved Tobias Cock som har tatt over rollen som daglig leder i selskapet etter fullført utdannelse og internasjonal jobberfaring i relaterte bransjer.

 

Daglig Leder
Jens S. Cock
1897-1935
Daglig Leder
Jens N. Cock
1936-1950
Daglig Leder
Ingar S. Cock
1951-1975
Daglig Leder
Ivar S. Cock
1976-2014
Daglig Leder
Tobias Cock
Fra 2015

 

Ventiler og tilhørende utstyr


J.S.Cock er fremdeles en av Norges ledende leverandører av ventiler, instrumenter og komplette prosessutstyrspakker til industrien innenfor feltene skip, offshore, petrokjemi, næringsmiddel, farmasøytisk, renseanlegg, smelteverk, vannkraft, papir og treforedling. I de senere år har J.S.Cock også blitt en betydelig leverandør av ventiler og filtersystemer til fiskeoppdrettsindustrien i Norge. J.S.Cock konstruerer og utvikler i tillegg egne ventiler som produseres eksternt, og selges under varemerket JSC.

Power Coat malingssystemer


J.S.Cock utvikler malingstyper som markedsføres under selskapets eget varemerke Power Coat. Produktspekteret dekker de fleste behov og krav industrien har, både på maling- og spraysiden. Power Coat selges gjennom mer enn 200 lagerførende forhandlere i Norge, og gjennom importører i andre deler av Skandinavia.

Graco sprøyteutstyr


J.S.Cock har siden 1984 vært eksklusiv importør i Norge av Graco elektrisk og bensindrevet sprøyteutstyr til malermestere og lakkeringsverksteder. Produktspekteret består også av utstyr for oppmerking av flyplasser, veier og parkeringsplasser. I tillegg markedsfører J.S.Cock sine egne høyttrykksvaskere, som produseres i Amerika under varemerket Power Washer, og er hovedimportør av TapeTech sparkelverktøy.

 


Våre lokasjoner

Ved inngangen av 2021 har selskapet 40 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og avdelingskontorer i Bergen, Arendal, Larvik og Trondheim.

Oslo

Arendal

Bergen

Larvik

Trondheim


Virtuell omvisning

Her kan du ta en virtuell omvisning
av vårt lager i Oslo:

 


Firmapresentasjon

Milepælene i selskapets historie innenfor
ventiler og tilhørende utstyr (engelsk tale):


Historisk kortfilm

Selskapshistorie fra 1897 til 2020
(engelsk tekst):


 

Lokasjon
Oslo eller Bergen

Ved spørsmål, vennligst kontakt Julia Welling (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Send søknad til
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Siste nyheter

© 1897-2021 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.