Fra Partech
InformasjonBrosjyrerKontakt oss

Flytende olje på vann sensor OilTechw² FLT

Forurensning av vannløp med synlig olje er et problem som krever rask og pålitelig påvisning for å forhindre skade på nærmiljøet eller en vannbehandlingsprosess. Hvis olje får komme inn i en elv, kan dyrelivet bli skadet, hvis oljen kommer inn i et drikkevannsanlegg, kan skade på prosesseringssystemet eller mer kritisk kan kvaliteten på drikkevannet påvirkes.

Tidlig varsling om et problem gjør at utbedrende tiltak kan iverksettes enten ved automatisk å stenge inntaket til en prosess eller ved å utløse en alarm som krever manuelle inngrep. 7300w²-skjermen kan også kobles til forurensningsforebyggende utstyr som oljedispergeringsmidler eller oljeabsorberende mopper, bommer og skimmere.

OilTechw²-sensoren kan brukes i alle applikasjoner der vannoverflaten er relativt rolig, og systemet vil reagere raskt på både delvise og komplette filmer av olje på vannoverflaten. Målesystemet er svært stabilt og trenger bare en og annen validering for å sikre pålitelig drift.

 

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

Knut Erik Boland

Produktsjef Instrument
T: +47 33 19 29 15
M: +47 926 46 906
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

Siste nyheter

Problem and solution: Water hammer
Nyheter

COVID-19

jun 15, 2020
COVID-19 oppdateringer Tirsdag 20 oktober 2020 Interne kundebesøk er…
© 1897-2020 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.