InfraLab mat
InfraLab kjøttråvare
InfraLab fuktanalysator
NIR On-Line
InformasjonVideosBrosjyrerKontakt oss

InfraLab Food Analyzer: Rapid At-Line Analysis of Moisture, Fat and Protein

The InfraLab e-Series At-Line Foods Analyzer from NDC provides rapid accurate measurement of moisture, fat and protein in single or multiple component configurations in a variety of Food Products.

Easy-to-use, the InfraLab requires no special operator skills, and takes just 5 seconds to make the analysis.

Using multi-wavelength NIR reflection, the InfraLab does not require contact with the product sample. The sample dish is placed  on the turntable; the InfraLab automatically recognizes that it has been placed there and begins the analysis.

 

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

InformasjonBrosjyrerKontakt oss

InfraLab meat er ett stikkprøveinstrument for hurtiganalyse av kjøttråvare

Den gir en rask og nøyaktig måling av:

  • Fett
  • Vann
  • Protein
  • Kollagen
  • Kollagen / Protein Ratio

i nesten alle kjøttprodukt som biff, svin, lam eller fjærkre.

Da instrumentet er enkel å bruke, krever InfraLab Meat Analyzer ingen spesielle operatør ferdigheter. Systemet bruker bare 10 sekunder på selve analysen og er meget egnet som en kvalitetskontroll i produksjon for å oppnå:

  • Jevn kvalitet
  • Optimaliser fettverdier
  • Redusere svinn
  • Redusere laboratorietesting

InfraLab har lagringskapasitet på opptil 10.000 prøveresultater, men dataene kan også lastes ned med jevne mellomrom til en USB-minnepinne eller direkte til en PC for analyse i et regneark eller annen programvare. Alternativt kan den kobles via Ethernet til en PC hvor dataene lagres og vises. Systemet kan også integreres i et LIMS nettverk.

InfraLab e-serien er designet for å brukes enten direkte i produksjon/kontrollrom eller på laboratoriet.

  • Lett å rengjøre
  • Passord beskyttet brukernivåer
  • Solid og robust design

InfraLab har blitt uavhengig testet og godkjent:

  • %Fett: ISO 1443: 1973. Totalt fett (syrehydrolyse) metode for oksekjøtt, svinekjøtt og lam
  • %Moisture: ISO 1442: 1997. Gravimetrisk Oven
  • %Protein: ISO 937: 1986. Totalt protein ved Kjeldahl
  • %Kollagen: ISO 3496: 1994. Totalt Collagen ved måling Hydroxyproline aminosyreinnhold

 

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

InformasjonBrosjyrerKontakt oss

InfraLab-e fuktanalysator.

En meget hurtig metode for stikkprøvekontroll av vanninnhold.

Den gir hurtig og nøyaktig måling av fuktighet i et bredt spekter av produkter som er i pulver, flaks eller granulær form. Det kreves ingen spesielle operatør ferdigheter, og det tar bare fem sekunder for å utføre analysen.

InfraLab-e benytter multi-bølgelengde NIR og berører ikke selve prøven. Prøven plasseres i prøvekoppen som settes i instrumentet. InfraLab-e gjenkjenner automatisk at prøvekoppen er plassert og analysen starter umiddelbart, man har resultatet i løpet av 5 sekunder.

 

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

InformasjonBrosjyrerKontakt oss

NDC Infrared er en ledende produsent av NIR prosessinstrumentering. Ved hjelp av NIR teknologien kan man måle parametere som vann, fett og protein. Systemene er utviklet for å stå i krevende miljøer der man ønsker å ha en kontinuerlig kontroll enten via visning eller styring. Vann er ofte en betydlig parameter som det er god økonomi og ha kontroll på, enten via en fast resept eller i forskjellige tørkeprosesser. Vi har erfaring fra en rekke applikasjoner innen næringsmiddel og kjemisk industri.

 

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

NDC NIR Absorption Chart
NDC Minerals and Bulk Materials
NDC Food Industry Applications
NDC Chemical & Pharmaceutical Application
NDC Tobacco Industry Applications
NDC InfraLab Meat Analyzer/td>

Siste nyheter

Problem and solution: Water hammer
Nyheter

COVID-19

mar 17, 2020
Alle våre medarbeidere med mulighet for hjemmekontor jobber nå hjemmefra.…
Nyheter

VA Tour Norge 2020

feb 27, 2020
Vi ser frem til å møte våre kunder på årets VA Tour Norge der vi vil…
Per Enok Hanssen
Nyheter

BIAR – Prøvetakingssystemer i premiumklassen!

feb 17, 2020
BIAR-systemene er egnet for og tilfredsstiller alle krav for prøvetaking…
Per Enok Hanssen
Nyheter

Agentavtale mellom J.S. Cock og VEGA Norge

jan 08, 2020
J.S. Cock har inngått en agentavtale med VEGA Norge og vil nå kunne tilby…
Per Enok Hanssen
Nyheter

InLine Prosess AS innfusjonert i J.S. Cock AS

des 17, 2019
InLine Prosess AS og J.S.Cock AS har siden 2015 hatt et svært godt…
© 1897-2020 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.