COVID-19

Kjære kunder og samarbeidspartnere

Alle våre medarbeidere med mulighet for hjemmekontor jobber nå hjemmefra. Vårt hovedkontor er betjent av noen få medarbeidere som skal sikre og ivareta den operasjonelle driften av selskapet. Hovedkontoret vårt i Oslo og avdelingskontorene i Bergen, Arendal og Larvik vil fortsatt kunne motta/sende forsendelser samt håndtere disse som normalt, men vi vil ikke ta imot besøk i våre kontorlokaler.

For våre kunder som ønsker et møte med oss så vil vi alltid være tilgjengelig for dette over video.
Vårt videosystem krever ingen registreringer eller applikasjoner og kan benyttes så lenge man har tilgang til en PC med webkamera. Vi har også normal drift på mail og telefon.

De tiltak vi har iverksatt vil ikke på nåværende tidspunkt berøre våre kunder eller samarbeidspartnere i nevneverdig grad. Vår service avdeling i Oslo og Bergen holder også åpent og vi har et stort lager av produkter og reservedeler.
Besøk gjerne våre produktkataloger på nett for informasjon om tilgjengelighet og lagerstatus:

Vi i J.S.Cock følger anbefalingene fra FHI og Verdens helseorganisasjon (WHO). Vi følger alltid de strengeste kravende til gjeldende tid. Din sikkerhet så vel som sikkerheten til våre medarbeidere er vår høyeste prioritet. Ta vare på deg selv og dine nærmeste.

© 1897-2020 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.