InformasjonBrosjyrerKontakt oss

Fra Knick

Knick har et stort utvalg av prosess pH elektroder. Glass elektroder og glassfrie ISFET-elektroder, for sikre og Ex soner. Intelligent og forebyggende diagnostikk med Memosens digital kommunikasjon mellom sensor og transmitter. Ulike elektrode lengder og godt utvalg av tilkoblingsmuligheter. Elektrodene er naturlig nok tilpasset Knick sine sensorhus, som spenner over fra uttrekkbare sensorhus - SensoGate og Ceramat, samt in-line, gjennomstrømning og neddykk armaturer.

Fra ThermoFisher

ThermoFisher elektroder for alle dine pH målebehov. Nøyaktigheten av pH-målinger er avhengig av instrumenteringen du benytter. ThermoFisher omfattende utvalg av kvalitets pH-elektroder, sensorer og sonder er designet for å gjøre komplekse målinger til rutine, med pålitelighet og nøyaktig i prosessen eller i laboratoriet. De er tilgjengelige i en rekke materialer, størrelser og til ulike krav fra måleprøvene.

Fra Hydocal

XS (Schott) pH elektroder En veldig kjent sveitsisk produsent, Schott, har utviklet et komplett program av prosess- og lab elektroder for pH, redoks og konduktivitet, i ulike materialer. Den nye XS-serien av pH elektroder er tilgjengelig med S7 kontakt eller fast kabel med BNC eller DIN-kontakt plugg. Også typer med innebygget temperaturføler, med VP (VarioPin) kontakt. Elektrodene kommer med ulike lengder og med Pg 13,5 festegjenger som passer til de fleste typer sensorhus.

Fra Partech 

Partech leverer solide pH elektroder for krevende forhold på renseanlegg, vannverk og fiskeoppdrett. Leveres med beskyttende kappe i front, og er helt vanntett for neddykk. Kommer også i gjennomstrømning / by-pass versjon med helt komplett armatur. De kommuniserer digitalt med Modbus RTU RS-485 interface, og kan da kobles direkte til PLS eller via monitor 7300W2.

Knut Erik Boland

Produktsjef Instrument
T: +47 33 19 29 15
M: +47 926 46 906
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

Per Enok Hanssen

Salgssjef Instrumentering
T: +47 33 19 29 15
M: +47 922 66 456
E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dept: Larvik

© 1897-2020 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.